Ervaringen

Feb 2015 - Veel blije gezichten op het Vrij PodiumHet Vrij Podium was een fijne ervaring. De ‘zangclub’ had een belangrijke rol te spelen.  Het weerzien met drie mensen uit de zangclub, Kathleen, Bart en Sara, en met  Patsy en Isola als begeleiders na een lange zomerpauze deed echt deugd. Brigitte voegde zich prima in de groep in. We repeteerden onze ‘hits’ en voelden ons weer een hechte groep. Zo werd meteen een ‘ramenprogramma’ gevormd. Echt vrolijke vrienden waren we. Onze klassiekers zong de zaal graag mee. Met een kleine animatie rond de begroeting en bij het begin na de pauze zetten we de toon voor een losse sfeer. Maar ook niet zo bekende liederen brachten we ten gehoor en dan werd aandachtig geluisterd.
Alle  lof voor de toffe presentatie van Noël, en de vele mooie solonummers van Dirk, Gunther, Jasper, Lorenzo, Lut en toch een beetje als superhit de ‘zwarte Lola’ van Conny. Ze heeft de zaal op haar hand gelijk een echte star! Met het nummer ‘Ik hou van U’ hadden we een gepaste afsluiter.
Dank aan de vele helpende handen om de zaal te zetten en  de overheerlijke pannenkoeken te bakken. Heel veel dank aan de inzet van Joke: het is toch het werk achter de schermen, het opstellen van een progamma,  het regelen van het nodige materiaal, en achteraf de opruimtaken die van zo een evenement veel inspanningen vraagt. Veel blije gezichten en de spontane vraag naar een volgende editie zijn haar beloning.
Isola

vonk! in beeld

meer foto's