Ervaringen

Okt 2013 - ’t Avonduur in ’t koude NoordenZiehier het verhaal van André en zijn huisdiertje Coco. “ Een schone en lieve hamster maar ze was niet te doen, ze beet in mijn tenen en ontsnapte altijd. Op een dag ’s avonds iets rond 17u pakte ik haar vast bij haar staart, deed de W.C. open en ze was weg, ik heb ze sindsdien niet meer gezien.”

Dit werd verteld toen we ons stonden op te warmen in een tankstation in het koude Noorden, want de achterverlichting van onze minibus deed het niet meer.

Toen we de hulp inriepen van een vrachtwagenchauffeur en hij ons vroeg waar we heen moesten antwoordde Antoinette: “naar Fluitenkruid”, terwijl het eigenlijk Fluitenberg moest zijn. “Heb je een TOM TOM?” vroeg de chauffeur hierop terwijl iedereen aan het lachen was, “want Fluitenberg is niet makkelijk te vinden en TOM TOM kent gelukkig alles!”. En zo kwam tijdens het lange wachten het ene verhaal na het andere… Intussen vertelde Luc dat hij met een spieswitte muis in zijn living zit. Hoe die daar terecht is gekomen blijft voor hem één groot raadsel. “Ze laat zich niet gemakkelijk vangen, ze is véél te snel”, hij weet nog niet goed wat hij met die muis gaat doen, maar één ding staat vast… “Ze moet zo snel mogelijk weg!”
Gedurende een tweetal uren zoeken in de vrieskou werd uiteindelijk het technische probleem opgelost dankzij twee mannen met het hart op de juiste plaats. We bedankten hen met een warm applaus en zo kwamen we met heel wat vertraging maar veilig en héél tevreden ter plekke!
Eind goed… We werden zelfs beloond door Sinterklaas op zaterdag met heerlijk zoet!

Katrien

Hieronder de originele versie!!!

vonk! in beeld

meer foto's