Home > Fotoreportages

Fotoreportages

Vonk! vorming - SMOG - maart 2019De boeiende vormingsavond rond SMOG smaakte naar meer! Merci aan alle deelnemers en lesgeefster, Nicole!

 

 

meer foto's


Vonk! vrijwilligersbeurs Stad Gent - maart 2019Met Vonk! waren we aanwezig op de jaarlijkse vrijwilligersbeurs van Stad Gent. Ditmaal ging deze door in de business lounge van de Ghelamco Arena. Het werd een dag vol aangename ontmoetingen & fijne babbels. Hopelijk mogen we binnenkort enkelen van deze bezoekers verwelkomen in ons vrijwilligersteam!

 

meer foto's


Vonk! week van de vrijwilliger - maart 2019 Vonk! zette zijn vrijwilligers in de bloemetjes met een postkaart & kleine attentie ter gelegenheid van de week van de vrijwiliger.

 

meer foto's


Vonk! bedankingsfeest - augustus 2018We legden onze vrijwilligers in de watten met een brunch verzorgd door Pietersbar! En of het gezellig was! Tot volgend jaar? 

 

meer foto's


Vonk! vorming - NAH, mijn nieuwe ik - maart 2018 Een leerrijke avond met dank aan Eric & orthopedagoog Gert!

 

meer foto's


Vonk! vorming - rijopleiding met minibus - maart 2018Personeel en vrijwilligers haalden hun beste rijskills boven onder leiding van de rijinstructeurs van Rijschool Merelbeke.

 

meer foto's


Vonk! week van de vrijwilliger - maart 2018Vonk! verraste zijn vrijwilligers met een postkaart & kleine attentie ter gelegenheid van de week van de vrijwiliger.

 

meer foto's


Vonk! en Kompas nieuwjaarsevent - januari 2018Kompas trakteerde dit jaar personeel, vrijwilligers, cliënten en sympathisanten op een gezellige avond met drankje, frietje én cinema! Enkele sfeerbeelden...

 

meer foto's


Vonk! bedankingsfeest - september 2017Even terugblikken op een gezellige middag! Ben jij er volgend jaar ook bij op ons bedankingsfeest?

 

meer foto's


JoM en Hoi @ Rock voor specials - juni 2017Leuke optredens, toffe sfeer, dansen, zingen, slapen in tenten... Rock voor specials was alweer een onvergetelijke editie!

 

meer foto's


Individueel wonen Gent - mei 2017Dankzij Koen kan Maggy genieten van haar moestuin! Daarnaast doen ze heel regelmatig toffe uitstappen samen! Wil jij ook iemands buddy zijn? Neem contact op via info@vonkvzw.be of 09 216 26 60

 

meer foto's


Weekends en reizen bijeenkomstdag - april 2017Op de jaarlijkse bijeenkomstdag konden alle deelnemers en reisbegeleiders kennis maken met hun medereizigers! Wat werd er al druk gebabbeld & overlegd! Dat beloven stuk voor stuk mooie zomerreizen te worden... Goede reis!

 

meer foto's


Vonk! week van de vrijwilliger - maart 2017Op 3 maart 2017 mocht Vonk! vzw 20 kaarsjes uitblazen. En dat in de week van de vrijwilliger! Redenen te meer om onze vrijwilligers in de spotlights te zetten & te verrassen met een leuke postkaart en kleine attentie!

 

meer foto's


Vonk! en Kompas nieuwjaarsevent - februari 2017Dit jaar ging het nieuwjaarsevent voor personeel en vrijwilligers door in de St. Pietersabdij in hartje Gent! Onze vrijwilligers, die al meer dan 10 jaar aan de slag zijn, werden in de bloemetjes gezet! Het was een heel gezellige avond, met dank aan alle medewerkers van de Pietersbar!

 

meer foto's


Weekends en reizen - winter 2016-2017Wintergroetjes uit binnen- en buitenland!

Wil je ook graag een reis begeleiden? Meer info vind je in onze zomerbrochure (scrollen naar beneden).

 

 

meer foto's


Groepswonen De Wal - januari 2017In januari mocht Kompas het 'dagcentrum en home De Wal' welkom heten. Wat een toffe bende!

 

meer foto's


JoM herfstweekend - najaar 2016 

Naast onze vrijetijdsactiviteiten gaat de JoM ook twee keer per jaar op weekend. In november trokken we op herfstweekend naar Waasmunster. Het was een plezant en actief weekend! 

 

meer foto's


Vonk! bedankingsfeest - augustus 2016Op het bedankingsfeest genoten we van een stadswandeling, hapje, drankje en vele, gezellige babbels! Met dank aan Vizit! 

 

meer foto's


Vonk! vorming - februari 2016Dit jaar werd de vormingsdag in een nieuw jasje gestoken! Doorheen het jaar vinden nu vier vormingsmomenten plaats. Het Vonk- team stak de koppen bijeen en heeft voor de vrijwilligers negen vormingen uitgekozen die aansluiten bij het vrijwilligerswerk van Vonk!. Op donderdag 18 februari ging het eerste vormingsmoment door. Een boeiende avond met vormingen rond ‘Kompas binnenstebuiten’ en ‘Veiligheid op de activiteit’.

 

 

meer foto's


Groepswonen Sint-Kruis-Winkel - 2016Vele toffe dingen te beleven op de woonsite te Sint-Kruis-Winkel!

 

meer foto's


Groepswonen Zandeken - 2016 Vele toffe momenten het voorbije jaar op 't Zandeken!

 

meer foto's


Activiteiten & Tuinonderhoud - 2016 Het voorbije jaar werd er zowel binnen- als buitenshuis veel werk verzet. Kijk maar!

 

meer foto's


FC Kompas - 2016Onze voetbalploeg staat niet stil!
Elk weekend zijn we op stap. Een training, een thuis- of uitmatch, een tornooi… We doen het allemaal! 

 

 

meer foto's


Weekends en reizen - winter 2015-2016Zo zag de winter van 2015 eruit tijdens de vakanties, een heel korte impressie van de winterreizen!
Om de foto's in een groter formaat te bekijken, kan je gewoon op de foto klikken en dan kan je een grotere versie bekijken.
 

 

meer foto's


Vonk! bedankingsfeest - augustus 2015Een fotozoektocht in de groene gordel rond Mariakerke met lekkere ‘Gentsche’ lekkernijen, aperitieven in de binnentuin, een geslaagde BBQ en relaxen in het gras met een ijsje en een spelletje KUBB of Mölkky.
De zon kregen we er gratis bij. Het vrijwilligersfeest was wat ons betreft een succes. Bedankt aan iedereen die erbij was!

 

meer foto's


Vonk! nieuwjaarsreceptie – januari 2015Dit jaar onderging de nieuwjaarsreceptie een facelift in het teken van warmte. De binnentuin werd opgewarmd en verlicht door vuurkorven. Vrijwilligers konden genieten van glühwein, warm appelsap of warme chocomelk. Oliebollen en suikerwafels maakten het geheel compleet. Wie het toch nog koud had, kon zich verwarmen met een Vonk!-fleecedekentje! Kortom, een gezellige, warme avond voor onze schitterende vrijwilligers!
 
 

meer foto's


Ontmoeting Oudejaarsavond - december 2014 We gingen spetterend het nieuwe jaar tegemoet! Hossen en dansen en plezier maken, dat moeten ze ons niet voordoen! Na het lekkere eten waarbij we de beentjes onder de tafel konden schuiven sloegen we de beentjes lekker los bij het dansen!

 

 

meer foto's


Ontmoeting Kerstavond - december 2014Ook dit jaar hadden we op kerstavond een gezellige avond vol plezier! We aten ons buikje rond, deelden cadeautjes uit en beleefde dikke pret met de photo booth. 
Benieuwd naar deze avond? Open dan snel deze fotoreportage! 

Alvast bedankt!

 
 

meer foto's


Hoi - najaar 2014 Het werd me weer een nazomertje uit de duizend! Actief en vrolijk!

 

meer foto's