Home > Activiteiten > Groep

Activiteiten

Groep

Activiteiten Mariakerke

Samen met een vaste medewerker begeleid je groepsactiviteiten voor mensen met een beperking. Dit is een vast én variabel aanbod van ateliers en activiteiten zoals hout bewerken, koken, crea, sport & spel, dans, muziek, uitstappen en zoveel meer! Voor sommige activiteiten stellen we een vaste groep samen. Voor andere activiteiten is de groep variabel. De activiteiten gaan door op weekdagen en op zaterdagmiddag.

Activiteiten Wondelgem ‘De Wal’

Samen met een vaste medewerker begeleid je groepsactiviteiten voor mensen met een beperking. Dit is een vast én variabel aanbod van ateliers en activiteiten zoals de bakkerij, koken, crea, sport & spel, uitstappen en zoveel meer! De activiteiten gaan door op weekdagen.

Activiteiten Sint-Kruis-Winkel

Op de site te Sint-Kruis-Winkel organiseren we dagelijks een zeer flexibel activiteitenaanbod (in kleine groep of individueel) op maat van elke cliënt. Ook in deze werking kunnen we een helpende hand gebruiken.

Jongerenwerking JoM

Samen met medevrijwilligers begeleid je groepsactiviteiten, weekends en kampen voor jongeren met een beperking van 16 tot 30 jaar. Denk maar aan een daguitstap naar de zee of een pretpark, samen koken, een toffe crea-activiteit en zoveel meer! De activiteiten gaan door op zaterdag, zondag of in schoolvakanties.

Volwassenenwerking Hoi

Samen met medevrijwilligers begeleid je groepsactiviteiten voor volwassenen met een beperking vanaf 30 jaar. Wat dacht je van een wandeltocht, samen op restaurant of een toffe citytrip? Geen enkel idee is te gek!  De activiteiten gaan door op zaterdag of zondag.

Ontmoeting

Samen met medevrijwilligers begeleid je groepsactiviteiten voor mensen met een beperking vanaf 16 jaar, waarbij de nadruk ligt op sfeer, gezelligheid en ontmoeting. Zo komen we geregeld samen in de cafetaria bij de Bourgoyen te Mariakerke of in de Pietersbar in centrum Gent. Gezellig toch?

Clubs

Samen met medevrijwilligers begeleid je een club voor mensen met een beperking vanaf 16 jaar. Sla je mee een pluimpje bij badmintonclub? Gooi je graag je benen los op het voetbalveld en lijkt (hulp)trainer bij FC Kompas je wel wat? Of doe je het liever wat rustiger aan en hou je van een spelletje bowlen, biljart of uno? Dan is de biljart- en unoclub of de bowlingclub misschien wel iets voor jou! Alle clubs gaan door op zaterdag of zondag.

Weekends en reizen

Samen met medevrijwilligers begeleid je weekends, midweken en reizen voor jongeren en volwassenen met een beperking vanaf 18 jaar. Als reisbegeleider kies je uit ons aanbod welke reizen het best voor jou passen en ga je samen met een 2e of 3e reisbegeleider en 6 à 8 deelnemers op pad. De invulling van de reis staat nog niet vast. Je krijgt tips, reisbrochures en kaarten mee en vult de planning dan verder in naar wens van de deelnemers. Ben je sociaal ingesteld, verantwoordelijk en gebeten door de reiskriebel? Dan is dit iets voor jou!

vonk! in beeld

meer foto's