Home > Wij zijn

Wij zijn

Vonk! Vzw: Net dat ietsje meer

Vonk! koppelt jouw vraag naar vrijwilligerswerk aan een nood van een persoon met een beperking. Als vrijwilliger bepaal je zelf, elke maand opnieuw, wat je doet en hoeveel keer je het doet.

Wat doen we?
Vonk! vzw is de vrijwilligerswerking van vzw Kompas. Als vrijwilliger bied je ondersteuning aan personen met een beperking. Begeleiden van een reis, een fietstocht maken, iemand leren koken, helpen bij het tuinonderhoud, mee op stadsspel, bezoek aan een concert. Grasduin gerust op onze site en kies wat je aanspreekt.

Wat we doen, doen we goed!
Vonk! zorgt ervoor dat je mensen met een beperking kan begeleiden vanuit een sterke visie, een visie op maat van vandaag en van morgen. Voorkennis is zeker niet vereist, een engagement is ruim voldoende.

Ben je de eerste vrijwilliger?

Neen, onze vrijwilligerswerking bestaat sinds 1997 en er zijn jaarlijks een 200-tal vrijwilligers actief. Als vrijwilliger werk je samen met andere vrijwilligers, waar gewenst ondersteund door onze betaalde krachten. Binnen Vonk! is er ook geregeld tijd voor vorming en ontmoeting met medevrijwilligers. Kwestie van ervaringen uit te wisselen en elkaar wat te beter te leren kennen.

Kortom,
Bij Vonk! zetten we samen de kers op de taart.

vonk! in beeld

meer foto's